Přeskočit na obsah

Ako – Luz, Lopez Morillo. Tipsport @ 1,96. Důvěra 7/10

CZ – tiket

SK – tiket

Luz – Serdaručič. Milan challenger, Itálie. 1kolo, antuka

23letý Luz snad už poněkolikáté vypadá že se chytá. Ona je to bývalá světová juniorská jednička ale tento 23letý hráč ne a ne se dostat výše. Nyní je na 326místě (nejvýše byl 292) a má nadějné výsledky. Vyhrál koncem května futur, minule porazil Ilkela a těsně prohrál s Eliasem, nyní 2kola kvaldy (Sanchez Izquerdo, Furness)

24letý Serdarušič prohrál posledních 6zápasů a to od ČF v Římě s Ilkelem prohrál 5x v 1kole, poslední 4 zápasy bez vyhraného setu. A to měl hratelné soupeře (Vanni, Yevseyev, Moroni, Popko)

Bilance je 10 pro Serdarusice ale to je z roku 2018. Jinak Luz nyní hraje skvěle I v deblu které mu asi pomohl se chytit I v singlu, na challengerech to má nyní SF a titul, předtím na futurech má 3tituly a finale.

Já zde věřím že Luz půjde nahoru a Serdarušič je hratelný soupeř

Můj fair kurz: 1,6

Lopez Morillo – Colak. Monastir future, Tunisko. 1kolo, hard

17letý Colak je slušný junior, nyní na 28místě ale nyní i v juniorech prohrál poslední 3 zápasy s průměrnýma hráčema a ve chlapech zatím nic neuhrál. Minule mu skrečoval Rihane a pak uhrál s Cacaem 5gamů. To 21letý Lopez Morillo hraje dobře. V Marbelle a zde ČF když porazil třeba Winter Lopeze, Crepaldiho nebo Peliwa.

Kurz je malý ale dle mě odpovídající

Translate »