Přeskočit na obsah

Ako – Hassan, Fatič. Fortuna @ 2,38. Důvěra 7/10

CZ – tiket

SK – tiket

Tak jsem zpět. Po osobní skoro týdenní pauze, představení nového loga, podvodných stránek či spuštění instagramu. Ale pojďme k tipu –

Hassan – Rosekranz. Braunschweig challenger, Německo. Finále kvalifikace, antuka

26letý Hassan se utká s 22letým Rosekranzem. A mě na antuce přijde Hassan o něco lepší. Sice v poslední době neměl žádný velký výsledek tak úplně špatně taky nehrál. Porazil Nedelka a TH Yanga a prohrál ve 3setech s Furnessem, Sachkem a Brouwere. Nyní v 1kole porazil Gunneswarana 75,64 za 1h25 když v utkání byl lepší, breaky 4ze13 vs 2z8, body na returnu 40-25

Rosekranz mi přijde hlavně hráč do haly nebo rychlé povrchy. Taky v červnu vyhrál future na trávě. Naposledy v Alkmaaru porazil Casanovu a nestačil na Wehnelta. Zde v 1kole porazil Diaz Acostu 36,76,76 za 2h53. Oba hráči slušně servírovali a tak ani breaků moc nebylo, 1z6 vs 2z9.

Hassan bude agresivnější i na returnu a dávám mu slušné šance

Můj fair kurz: 1,5

Ritschard – Fatič. Perugia challenger, Itálie. Finále kvalifikace, antuka

27letý Ritschard a 26letý Fatič hrají o místo v hlavní soutěži. Pro mě je na antuce lepší Fatič. Má solidní výsledky, v květnu finále futuru, minule porazil Oliveiru a prohrál s Forejtkem, V 1kole měl slabého Vervoorta a tak vyhrál 61,61.

Ritschard na evropské antuce nemá moc výsledky. Prohrál v květnu 2x s Agamenonem, nyní na futuru v Holandsku porazil Onclina ve 3setech a ve 3setech prohrál s Alvesem který také zrovna nezáří.

Můj fair kurz: 1,4

Translate »