Přeskočit na obsah

Premium sekce

Zdravím všechny,

Již delší dobu dostávám od vás emaily ohledně uzavřené skupiny a i sám přemýšlím nad tím co dál s tímto projektem. Stránky mám již přes 2roky, za tu dobu jsem zveřejnil 814 analýz či tipů, yield je 16,7%, za posledních 12měsíců dokonce 19,7%. Napsal jsem několik blogů a článků, nyní na Instagram dávám mnoho fotek a videí z turnajů. To vše zdarma. Nemusím asi říkat, že webhosting, správa webu a vše ostatní stojí peníze.

Zároveň samozřejmě ta hromada času kterou tomu věnuji. A naopak už mnohokrát jsem našel nebo byl upozorněn, že mé tipy někdo prodává. A do toho v posledních týdnech šílené dropy které Tipsport předvádí. Vím, že je skupina z vás, která si to ráda vsadí a nějaká ta desetinka pro ně nehraje roli. A pak je část, která se snaží chytit kurz a má to velký vliv.

Proto jsem dospěl k rozhodnutí, že bych vytvořil úzkou skupinu, které bych tipy poskytl cca o 1hodinu dříve. Tím pádem, budete mít daleko větší šanci tento kurz chytit a dosahovat čísel které zveřejňuji. Zároveň je to myslím dobrý kompromis, že ostatní nepřijdou o zábavu a sledování mých tipů a mohou si je přidat na své tikety.

Přesná pravidla a cenu teprve zveřejním. Ale jak jsem psal, přemýšlím nad úzkou skupinou tak max se 20-30členy. Níže přikládám formulář pro ty, kteří nad tím budou uvažovat. https://forms.gle/UUfQC2ivxyAU3sDX

Není to závazná objednávka ale chci vědět jak velká ta skupina je. Případně klidně napište na můj email – stevie@steviebets.com, na můj  Steviebets Facebook či Instagram co si o tom myslíte a jak to vidíte.

Myslím, že toto může být cesta jak vás uspokojit – vám co voláte po premium sekci dostat tipy dříve a kurzy v hodnotě kterou uvádím a všem ostatním stále neomezený přístup ke všemu co dělám. A zároveň si myslím, že za to co dělám si nějakou odměnu zasloužím 😊 (bez ohledu na to, jak jsem to 2roky vše dotoval…)

Díky a hezký zbytek léta

Stevie

Translate »