Přeskočit na obsah

Premium Gold a Premium Silver

Tak máme za sebou několik dní fungování Steviebets Premium Gold. Členství v této skupině stojí 75euro (+DPH). Pro tyto členy jsem udělal novou skupinu na Telegramu a k tipům mají exkluzivní a přednostní přístup. Zároveň pro tyto členy mám v plánu psát blogy s postřehy či například článek o tom co mohou sázkovky dělat a co ne a jak se bránit.

Prvních několik dní vyšlo nadstandardně když yield za září je kolem 37%. Ale pro mě jsou důležitější jiná čísla – posledních 12měsíců jsme na 17,5% a za dobu existence stránek jsme na 16,7%.

Od několik z vás jsem dostal zprávu, že členství zvažujete, avšak cena je pro vás velká nebo že mé tipy si přidáváte na své tikety a pokles kurzu vám až tak nevadí.

Proto jsem se rozhodl vytvořit skupinu Steviebets Premium Silver. Člen této skupiny obdrží tipy nejpozději o 1hodinu po členech Premium Gold + se dostanete k blogům a článkům. Členství v této skupině bude stát 20euro (+DPH). Nákup členství bude prostřednictvím Patreonu www.patreon.com/steviebets Tam také získáte heslo které bude nutné zadat aby se vám tip zobrazil.

Všechny tyto změny budou znamenat, že již nebude možné se dostat k tipům zdarma. Na stránkách budou tyto analýzy přístupné až po odehrání zápasů.

Myslím si, že toto je správný krok a směr. Bylo velmi neobvyklé, že vše bylo přes 2roky zdarma. A za tu dobu jsem bez nároku na nějakou odměnu nebo nety napsal přes 800 analýz. Raději nebudu počítat kolik času mi toto vše zabralo a kolik jsem do stránek musel investovat času a peněz či kolik netů bych od Tipsportu získal.

Z vašich ohlasů myslím, že tento krok chápete a podporujete.

Díky moc všem a ať se daří

Stevie

Translate »