Přeskočit na obsah

Solo – Tipsport @ 2,08. Důvěra 7/10

Solo – Olivieri. Tipsport @ 2,08. Důvěra 7/10

Branccacio – Olivieri. Sevilla challenger, Španělsko. 1kolo, antuka

Zde mě překvapuje, jak moc je Branccacio favorizovaný. Poslední měsíc nehrál zápas, když po skreči ze začátku srpna asi nebyl úplně v pořádku. Na instagramu má napsáno „recovery time“ Ale i předtím tam má prohry s Nardim, Arnaldim tu skreč za 61,21 dole.(to bylo v SF a porazil Pecciho, Maggiola a Picchiona)  To je jediné co hrál od června na okruhu. Pak v červenci ještě hrál bundesligu, kde měl bilanci 3-2 když prohrál s Velottim a Ottem a porazil Kellyho, Mollera a Reinwena. Tedy zas porazil jen ty co měl.

Za to Olivieri hraje slušně. Viděl jsem ho v Praze na Spojích kde se dostal do SF přes Forejtka, Hsu a Karlovskyho. Předtím uhraná kvalda v Německu na challengeru (Geerts, Bobrov) Prohry měl s Altmaierem a Penistonem. A dokonce hrál skvěle i betony v USA když byl 2x v ČF z kvaldy a porazil třeba Cida, Rybakova nebo Kruegera.

Za mě je Olivieri v lepším rozpoložení a daleko lépe rozehrán

Bohužel než jsem to napsal tak šel kurz skoro o 2desetiny dolů na současných 2,08. Důvodem je, že venku to dost padá a tak se dá očekávat že Tipsport bude dělat se vsazením problémy…A Fortuna tento zápas zatím nemá protože Olivieri je alternate místo Cachina

Můj kurz: 1,8

Translate »