Přeskočit na obsah

Steviebets Premium. A co dál?

Zdravím všechny,

Tak již druhým dnem funguje Premium skupina. Po webových stránkách steviebets.com, facebookové stránky facebook.com/steviebets a nedávno založeném Instagramu https://www.instagram.com/stevie_bets/ je po vytvoření Premium skupiny https://www.patreon.com/steviebets mé potrfolio asi už kompletní.

Musím říct, že jsem zatím velmi spokojen jak se vše podařilo vykopnout. A to vše bylo do 1.9.2021 více než 2roky zdarma.

Když ale budu mluvit o Premium skupině. Tam  dostanete tipy hned a máte šanci to vsadit i v analyzovaném kurzu. Z toho důvodu jste si možná všimli, že již nesdílím tiket ale pouze píšu na koho dávám. Důvodem je, že Tipsport začal už i po tiketu za 50Kč snižovat kurz.

Členové Premium dostanou tip okamžitě, pro ostatní to zveřejňuji cca po 1-2hod. Ale pak už často to nešlo stihnout ani vsadit. Asi proto jsem dostal jsem několik dotazů ohledně toho, kdy přesně budu tipy zveřejňovat a že je na vás Premium skupina moc drahá. To mě přivádí k myšlence, že bych udělal kromě Premium Gold – to je současná skupina i Premium Silver. A tam tipy vše nasdílet po cca po 15-30min. A cena bude samozřejmě menší. To ovšem bude znamenat, že tipy již nebudou zdarma. Analýzy a tipy bych zveřejnil až druhý den po odehrání.

K tomu mě přivedlo i to co jste psali – v době, kdy každý z nás platí např. za Spotify, různé iCloudy, Podcasty, sportovní a filmové televize asi není nic zvláštního, že se za vše platí. Z toho co mi píšete myslím že toto chápete.

Kromě tipů, analýz a postřehů ze zápasů plánuji napsat velký článek o tom, jak se mi podařilo porazit Tipsport. To myslím bude velmi zajímavé čtení a inspirace. Avšak zveřejním to jen pro Premium členy.

Díky, že mě sledujete, držím palce ať se nám daří.

Informace ohledně Premium Silver nasdílím v blízké době.

S.

Translate »