Přeskočit na obsah

Jaký byl první měsíc Steviebets Premium. Úspěšný!

Tak září uteklo jako voda a první měsíc Premium Gold a Silver je za námi.  Začnu pár číslama  –

Sdílel jsem v září  59 analýz, 30 úspěšných, 28 ne a jedna sázka se vracela. Yield byl 31,5% a zisk 123 550Kč a k tomu jsem napsal 5 blogů, 3 z toho jen pro členy – o juniorech které se vyplatí sledovat, o nových univerzitních hráčích v USA a o největších hvězdách na univerzitách v USA

Kdy se podíváme na dlouhodobá čísla, to jsou ty o které jde hlavně tak je to myslím také velmi slušné:

posledních 12 měsíců – 475 analýz, 242 ok, 227 ko, 6 vraceček, yield 18,3% , zisk 573 935Kč.

Od 6/19 kdy jsem začal – 887 analýz, 454 ok, 418 ko, 15 vraceček, yield 17,3%, zisk 1 045 705Kč

Mám hroznou radost, že se září vydařilo a doufám, že všichni členové jsou spokojení. Ale byly to nervy. Jsem zvyklý, že mám zodpovědnost za vaše sázky. Ale nyní, když se k tomu přidalo to, že za to platíte, tak to byl o to větší tlak. Velkou část měsíce se úplně nedařilo (díky za zprávy když to vůbec nešlo ať si z toho nic nedělám že se to otočí).

Ale jak stále říkám, sázení je o dlouhodobých číslech. A pak přišel konec měsíce, kdy vyšlo 10 z 11 posledních tiketů a 15 z 20 tiketů tak to úplně statistiky otočilo. Musím říct, že takovou sérii jen tak nepamatuju. To je ale prostě sázení, někdy netrefíte nic a někdy zas vyjde skoro vše.

Jeden příklad za všechny z kterého jsem měl největší radost. To byl tip na hráče Texas Tech University Azoidese na „domácím” futuru na kurtech jeho university. https://steviebets.com/2021/09/solo-tipsport-293-duvera-8-10/

A zde bych chtěl i ilustrovat dropy kterým čelíme. Kurz který jsem analyzoval byl 2,93. Po vsazení Premium Gold členů klesl tuším na 2,61. Po vsazení Silver členů pak někam k 2,3 až 2,4 aby se po hodině od analýzy dostal k hranici 2,0. A pak před zápasem byl kolem 1,65. Tedy v kurzu který jsem v analýze předpovídal (říkal jsem 1,7 v době kdy bylo 2,93)

Dropy na naše zápasy, ať dáváme jedničky nebo dvojky jsou ohromné. Mohu jen doporučit dávat menší vklady u více sázkovek. Ale vzhledem k našim číslům, je stále možné něco vydělat.

Zároveň musím upozornit, budou krize kdy budeme v minusu. Nenechte se odradit, mějte udržitelný money management ať vás krize nezničí a nemusíte skončit. Byla by to škoda, protože to chce vždy vydržet několik měsíců.

Děkuji moc za přízeň, doufám, že členové jsou spokojení a děkuji jim za odvahu do toho jít od začátku září se mnou.

Pokud by se chtěl někdo další přidat, zaregistrujte se přes https://www.patreon.com/steviebets a vyberte si Premium Gold skupinu (75 euro + DPH) která tipy dostává okamžitě přes novou skupinu na Telegramu nebo do Premium Silver skupinu (20 euro + DPH) která tipy dostává nejpozději 1hodinu po Gold skupině a to tak, že dostanou heslo kterým se pak dostanou na stránky a analýzu si mohou přečíst (upozornění přijde do již dobře známé skupiny na Telegram)

Hezký říjen, hodně zdraví a ať se daří

S.

Translate »