Přeskočit na obsah

Ako – Tipsport @ 2,37. Důvěra 7/10

Ako – Colson, O.Moraing, Reddy. Tipsport @ 2,37. Důvěra 7/10

Luncanu – Colson. Doha future, Katar. 1kolo, hard

32letý Luncanu už mi přijde za zenitem. Zde v Doha na prvním turnaji porazil slabého Riveru ve 3setech a s Habibem uhrál jen 3gamy a na druhém turnaji porazil dva slabé hráče v kvalifikaci aby pak ve finále kvalifikace s Pontjodikromem dostal 63,61 za 55min když na body prohrál 55-29 (předtím s Habibem 54-30)

21letý Colson u Belgie sice nezáří ale hraje solidně. Minulý týden zde porazil M.Zhu a nestačil na Madarase ve 3setech. Předtím hrál UTR turnaj v Holandsku kde ve skupině vyhrál 4 zápasy aby pak v SF nestačil na Houkese.

Ale sázka je dost proti Luncanovi který mi přijde že nepodává nejlepší výkony.

Agarwal – O.Moraing.  Doha future, Katar. 1kolo, hard

21letý Moraing zde v Doha hrál skvěle v říjnu kdy zde jeden turnaj vyhrál a jednou byl v SF. Pak to nebylo úplně ono ale už minule porazil v hale na antuce Madarazse a minulý týden hrál 3sety s Madarasem. To 26letý Agarwal je daleko níže. Poslední prohry s hráčema jako Poonacha, Eqbal říkají vše. Posledně zde porazil Bakshi který ale skrečoval za stavu 16,31 a pak prohrál s Mukundem 64,64 ale třeba body na returnu 26-15 ukazují že šlo o jasný zápas.

Moraing je pro mě o něco lepším hráčem

Reddy – Zayid. Doha future, Katar. 1kolo, hard

Zde se nemá smysl rozepisovat. 10% za kurz 1,1 mi přijde solidních. Reddy je normální hráč, 26letý Zayid místní hráč z Kataru co na tuto úroveň nestačí

Translate »