Přeskočit na obsah

Ako – Tipsport @2,5. Důvěra 7/10

Ako – Vale, Zeballos, Matos. Tipsport @2,41. Důvěra 7/10

Ejupovič – Vale. Maia challenger 2, Portugalsko. 2kolo kvalifikace, antuka v hale

Vale včera zničil odevzdaného Hamoua 60,60. Takhle hladké jsem to ani nečekal ale tento 22letý domácí hráč si myslím, že příští rok půjde nahoru. Portugalsko mělo dobré univerzitní hráče v USA a Borges už se dostal nahoru a teď je řada na Valem a D.Rodriguesovi. Už minulý týden předvedl slušný zápas s Ionelem když prohrál ve 3setech.

A tato sázka je i proti 28letému Ejupovičovi. V posledních týdnech se mi dost nelíbil a prohrál se slabšími hráči jako Ruggeri, Wayenburg a dokonce i Andaloro. Vše bez vyhraného setu a 2x to bylo dokonce v jeho oblíbené hale. Minulý týden prohrál s Borgesem 16,63,64 ale ten zde hrál hned po vyhraném challengeru v Turecku, venku na antuce a zde se hraje v hale. A tak bych ten první set nepřeceňoval. A včera porazil solidního, ale stále juniora H.Rochu 76,62. Ale i tak si prohrál 3x servis a v 1setu prohrával dokonce 51!

Zde zkusím Valeho, přijde mi, že hraje ve větší pohodě zatímco Ejupovič se mi nyní nelíbí

Zeballos – Saraiva. Rio de Janeiro, Brazílie. 1kolo kvalifikace, hard

Toto je přerušený zápas za stavu 30-15 pro Zeballose. Tedy v zásadě od začátku. A kurz na Zeballose mi přijde až moc velký jelikož je zde jasným favoritem. Ano, je to ovlivněno „zaříznutím“ kurzů po analýze na Tipsportu co mám Yield 0,5%…a kurz z 1,22 šel na 1,45. Co na to říct. 33letý Zeballos je už spíš deblista, ale sing umí slušně zahrát. Na hardu v Pozoblancu porazil Goja a Jiana, nyní na antuce ve Florianapolis porazil Castelnueova 63,61 a Sakamtota 75,61 než prohrál v 1kole s Dellienem 76,62. Za mě to jsou slušné výsledky.

21letý Saraiva nic moc neuhrál, snad set na D.Silvu kdyý prohrál 57,63,61. Ale Silvu jsem viděl prohospodařit vedení 50 takže za mě spíš podcenění. Jinak naposledy s Daredim 36,26 a jen 9 míčků na returnu. A na betonu v říjnu nestačil na Korsgaarda, Stoliara, Gomese a Falcaa. A Zeballos se myslím, i když je spíš deblista výše. Výsledky co jsem psal to dokazují

Tumasonis – Matos. Rio de Janeiro, Brazílie. 1kolo kvalifikace, hard

A toto asi nemá kam uhnout. Matos hned vede 21 s breakem a měl by v klidu vyhrát. Opět pár procent zadarmo

Translate »