Přeskočit na obsah

Ako – Tipsport @ 2,89. Důvěra 7/10

Ako – Faria, Schell. Tipsport @ 2,89. Důvěra 7/10

Toledo Bague – Faria. Antalya future, Egypt. 2kolo, antuka

Tento zápas musím zkusit na základě posledních výsledků Toleda. V říjnu hrál sice dobře ale poslední zápasy vypadá dost z formy. Nejdříve prohry s Bouquetem a skreč za stavu 46,63,41 když prohrával s Picchionem. Dobře. Ale včera 3 sety když byl dole set a break se slabým Saritasem a nakonec výhra 36,76,61 a 8x prohraný servis ze 17!!!bb je tragické.

Navíc 22letý Faria je zajímavý hráč. V poslední době má výhry nad dobrýma hráčema jako Cacao, J.Berretini, s Jubbem nebo Hellerem hrál 3sety a na posledním turnaji zde byl ve ČF když porazil Cukiermana. Už dříve letos porazil dobré hráče jako Yevseyeva, Orlova,  a s Guinardem prohrál 76 ve 3setu.

Zde v  1kole porazil nebezpečného Chepeleva 64,63 a servis si prohrál 2x ze 3bb.

Pro mě z těchto důvodů je to zajímavý zápas na to dát překvapení

Iamachine – Schell. Káhira future, Egypt. 2kolo, antuka

22letý Schell se dostal do dobré formy. Sice když jsem ho v létě viděl tak mě až tak nenadchnul, ale nyní v Doha porazil Deckerse, v Selva Gardene byl ve Čf a nyní porazil slušného Tomasetta když se servis prohrál jen 1x ze 4bb

25letý Iamachine je pro mě podprůměrný hráč. Kdysi jsem ho viděl tak živě v Riu a neudělal na mě žádný dojem a výsledky to potvrzují. Nyní šel sice z kvaldy a uhrál kolo, ale Lo kterého porazil v 1kole ve 3setech není vůbec hráč na antuku, navíc si prohrál servis 4 x z 12bb. A posledně prohrál třeba se slabým Mazzeem.

Schell by měl být lepším hráčem

Translate »