Přeskočit na obsah

Ako – Fortuna @ 2,5. Důvěra 7/10

Ako – D.De Jonge, Speziali. Fortuna @ 2,5. Důvěra 7/10

Turnaje vypisují postupně a pomalu tak zatím nedokážu říct kolik toho dnes ještě bude

Donski – D.De Jonge. Alkmaar future, Holandsko. 1kolo, antuka

Dnes je tolik zápasů, takže pro mě bylo těžké vybrat co dáme 😊. Zde jsem vybral zápas z Alkmaar future, kde hraje domácí hráč, 22letý Daniel De Jonge s 23letým Donskim.

Dám De Jonga. Hraje za Pepperdine University v USA a je na 30. místě v žebříčku ITA s bilancí 25-10. Minulý týden prohrál v kvalifikaci s Rodeschem, ale toho jsem hrál a byl až ve finále, je to ještě lepší univerzitní hráč. Své kvality ale De Jonge ukázal loni o přestávce na vysoké škole, když porazil např. Kliera, Erikssona, Kypsona nebo Feryho.

Hraje s Donskim. Toho vidím ho jako lepšího hráče na hardu díky jeho dobrému podání a výšce. Na antuce má letos bilanci 1-5. Porazil dobrého Martina Tiffona, ale prohrál posledních 5 zápasů, z toho dvakrát s Popovičem ve 2 setech.

Zde vidím velkou šanci pro DeJonge – domácí turnaj a dobrou šanci prokázat své kvality

Gruenig – Speziali. Kloster future, Švýcarsko. 1kolo, antuka

Domácí 22letý Gruenig mi nepřijde nic extra. Sice uhrál kvaldu (Yunis, Larwig) ale když koukam na výsledky z domácích turnajů (jen nyní prohry se slabým Y.Moundirem, Stepanovem, Schaerem…) To stejně starý Speziali nedávno porazil Galoppiniho, uhrál set s Weisem a nyní taky uhrál kvaldu. Toto by mělo

Translate »