Přeskočit na obsah

Ako – Tipsport @ 2,56. Důvěra 7/10

Ako – Virtanen, Quinn. Tipsport @ 2,56. Důvěra 7/10

Virtanen – Daniel. ATP Mallorca, Španělsko. 1kolo kvalifikace, tráva

20letý Virtanen má skvělou hru na tenis na trávě. Skvělý servis, dobré voleje, tvrdé údery zezadu. Během challengerů v UK měl bilanci 8-2 a porazil např. Kokkinakise, Copila, Millmana, Penistona a dokonce hvězdu minulého týdne, Tima Van Rijthovena.

Jeho soupeřem je 29letý Daniel z Japonska. To je hráč hlavně na antuku a na trávě letos prohrál s Kudlou 64,16,60, když 4x ztratil podání z 9bb a na podání ztratil 41% bodů. To je moc.

Tady by neměl mít tolik šancí a já věřím, že Virtanen vyhraje a potvrdí “travnaté“ kvality

Quinn – Michelsen. San Diego future, USA. SF, hard

18letý Quinn byl v top 20 juniorů a na okruh vlétl ve velkém stylu. V Bakersfieldu byl v SF a Vero Beach na futuru byl ve finále když už porazil Lenze,Zhe Li nebo McNallyho. Zde přes Tylera, Markese a naposledy Paroulka 64,60 postoupil opět do SF.

Tam bude hrát s krajanem a jen o 5 měsíců mladším Michelsenem. Ten byl v Bakersfieldu v SF když také porazil slušného Aragona a Markese. Na RG v juniorech nyní nestačil na Butvilase. Zde porazil Seggermana, Zhe Li a Allafa.

Pro mě je na SF Quinn už daleko zkušenější hráč a hlavně spolu hráli zde v San Diegu před rokem v juniorech a Quinn vyhrál hladce 64,61.

Translate »