Přeskočit na obsah

Ako – Tipsport @ 2,69. Důvěra 7/10

Ako – Shelton, Seyboth Wild. Tipsport @ 2,69. Důvěra 7/10

Shelton – Hijikata. Orlando challenger, USA. 1kolo, hard

Opět už po několikáté dám univerzitní jedničku Sheltona. V Little Rock byl v SF když i s Kublerem hrál dobře a porazil tam Ch.Harrisona, Gomeze a Burruchagu. 21letý Hijikata tam prohrál ve 2kole s Holtem poté, co potřeboval 3 sety na Yevseyeva. Předtím byl v Morelos také v SF ale neporazil nijak skvělé hráče.

Shelton se mi velmi líbí a zde ho opět musím zkusit i když bohužel než jsem to napsal kurz šel dolů…Ale i tak ho musím dát

Decamps – Seyboth Wild. Lyon challenger, Francie. 1kolo, antuka

Dva hráči z Brazílie, 22letý Decamps a Seyboth Wild. Seyboth Wild se po zranění hlavně výsledkově trápí ale třeba na RG se mi líbíl jak hrál když prohrál ve 3setech s Fratangelem. Pak měl ještě prohru 76,64 s Kuhnem a 76,36,64 s Gigantem.

Decamps také nehrál nejlépe. Před Shymkentem měl 5 proher v řadě, tam porazil Torpegaarda ale prohrál s Marchenkem a pak v Nucii prohrál ve 2kole s Rinconem. Zde uhrál kkvaldu – porazil Mochizukiho a De Scheppera.

Oba potřebují už konečně něco vyhrát a já dám Seybotha, ten je pro mě velmi dobrý hráč jen potřebuje vyhrát pár těžkých zápasů

Translate »