Přeskočit na obsah

Ako – Tipsport @ 2,71. Důvěra 7/10

Ako – Holmgren, Yunchaokete, Chidekh. Tipsport @ 2,71. Důvěra 7/10

Holmgren – Vale. San Diego future, USA. QF, hard

Jedná se o 2 špičkové hráče z amerických univerzit. Ale Holmgren z univerzity v San Diegu hraje doma a skončil na č. 4. Vale měl špatný rok a tento bývalý top 10 hráč byl na č. 113 (ale je mnohem lepší než tento žebříček)

Oba nedávno vyhráli futur turnaj – Holmgren Santa Fe a Vale San Diego minulý týden. Má tedy šňůru 7 vítězných zápasů. Poslední prohra byla s Holmgrenem v Santa Fe, když prohrál 61,67,63 za 2h23, body 102-77, breaky 5 z 8 vs 2 z 5. Také hráli na uni v roce 2021 a Holmgren vyhrál 46,76,62.

Tady budu věřit Holmgrenovi – je odpočatější, pro mě o něco lepší hráč, hraje doma a Valeho nedávno porazil

Yunchaokete – Sun. Chiang Rai future, Thajsko. SF, hard

Toho 20letého ex 5 juniora dávám docela rád – výsledky má nyní skvělé. V Monastiru vyhrál 3 turnaje za sebou, zde ČF, minule titul a nyní zas přes Stathama do SF. Skvělý rok. 25letý Sun zde 2x nestačil na Imae (v 1kole a ČF) Imaie porazil minule Yunchaokete ve finále. Hrál předtím také Monastir a sice byl 1x v SF ale i tam prohrál třeba s Ho.

Yunchaokete hraje neuvěřitelně, má velkou formu a zde mu budu věřit

Becroft – Chidekh. Wichita future, USA. QF, hard

Zde to vidím jasně – Chidekh je skvělý, porazil dva těžké soupeře – Dialla a Cassoneho. Bercroft  je o dost níže. Malý kurz ale zde by to fakt mělo

Translate »