Přeskočit na obsah

Ako – Tipsport @ 2,82. Důvěra 7/10

Nyní 4 tikety

Ako – Moro Canas, Pellegerino. Tipsport @ 2,82. Důvěra 7/10

Moro Canas – Krutykh. Bratislava challenger, Slovensko. 1kolo, antuka

21letý Moro Canas ze Španělska šel letos hodně nahoru. Začátkem roku měl dvě finale na betonu na futurech, nyní na antuce v Madridu porazil F.Cerundola a vedl set a break and Musettim. Pak vyhrál M25 future ve Vicu kde porazil dobré hráče (Martin Tiffon, Jacquet..) a nyní zde porazil v kvalifikaci Neumayera.

22letý Krutykh mi přijde, že se trochu trápí a není to ono. Sice stale dost zápasů vyhraje ale vše po velkém boji. Zde porazil v kvalifikaci Nade 36,62,64 a Gautiera 26,63,63. To nebyl tak těžký los aby musel 2x do 3setů. Předtím v Poznani po kvalifikaci kterou uhrál prohrál s Kuzmanovem (v kvalifikaci opět zbytečně do 3setů s Niklas Salminenem a Torrese taky porazil ve 3setech), předtím prohra s Mochizukim v kvalifikaci.

Výsledky Mora Canase vypadí slušně zato Krutykh vše hodně těsně a tak mi přijde, že Moro Canas by to mohl zvládnout

Pellegrino – Olivieri. Lyon challenger, Francie. 1kolo, antuka

25letý Pellegerino nyní vyhrál Vicenzu a v Bordeaux byl v SF. Olivieri nyní v Evropě prohrál v Vicenze s Foniem a v Poznani se dostal do SF. Ale já si myslím, že Pellegrino je o něco lepší hráč s lepšíma úderama, hraje ve velké formě a tak ho zde dám. Měl týden pauzu a tak by měl být ready

 

Translate »