Přeskočit na obsah

Ako – Tipsport @ 2,55. Důvěra 7/10

Tak včera neskutečný den blbec. Bohužel se to někdy stane. Ani nevíte jak mě to štve – všude jedna chyba a ze zápasů co jsem nedal (protože jsem se bál či je Tipsport neměl) Možná aby jste pochopili, zde je print screen mé přípravy ze včerejška ať posoudíte že je to trochu loterie při tolika zápasech vybrat ty pravé a dobře to poskládat)

Ale jedeme dál, tohle bohužel k sázení patří ale stejně jsem to chtěl říct.

Dnes hlavně zápasy odsud z Kasselu (i když Tipsport ještě 3 nemá..)

Ako – Collignon, Shelton. Tipsport @ 2,55. Důvěra 7/10

Collignon – Esteve Lobato. Kassel future

Collignon se mi moc líbí. Vyhrál 11 zápasů v řadě a i když včera Netuschil fakt hrál dobře, Collignon vyhrál 64,61. jen tenisu má fakt hodně, na břiše má tejpy ale naštěstí kdyby byla skreč vrací se to. To Esteve se mi moc nelíbil. Dvakrát nebyl schopen dopodávat zápas s Bulitskim a nic moc nehrál. Taky v červnu měl bilanci 1-2, porazil jen Deschampse ve 3setech. O víkendu v bundeslize sice vyhrál, ale Selse porazil až po boji 26,63,10-2.

Shelton – Rybakov. Rome

Jednička univerzit, tolikrát už vsazený Shelton hraje skvěle. Porazil Nandu kde jsem to nedával, protože za 1,3 proti vítězi turnaje…ale vyhrál 46,62,63. Rybakov mi trochu víc sedí na betonu či antuku, halu až tak moc nehraje. Zde porazil Couacauda 63,65 ale ten taky není zázrak v hale. Zde Sheltona ještě dám

Translate »