Přeskočit na obsah

Ako – Tipsport @2,72. Důvěra 7/10

Ako – Rincon, Kuzmanov, Rocha. Tipsport @2,72. Důvěra 7/10

Nyní jen tento jeden ale možná později ještě něco dám. Jsem v Rakousku a chci se jít podívat na zápasy které začínají už v 9,30 🙁

Yevseyev – Rincon. Segovia challenger, Španělsko. 1kolo, hard

V tomto zápase budu hrát s 19letého Rincona, bývalou juniorskou dvojkou a vítěze loňského juniorského US Open že porazí 29letého Yevseyeva.

Rincon, hráč z Rafa Nadal academy, hraje v posledních týdnech skvěle. Vyhrál dva futury na antuce a byl ve finále na tvrdém povrchu, kde skrečoval hned po třech hrách. Od začátku června má bilanci 19-1 (bez té skreče) Porazil např. Rybakova nebo Decampse.

Důvodem pro tuto sázku je i to, že Yevseev byl minulý týden ve finále v kazašském Nur Sultanu. To je 7000 km daleko, úplně jiné počasí a vlhkost. Ve finále prohrál se Safiulinem 76 ve 3. setu. Porazil Zkukajeva, Decampse, Karlovského a Kachmazova. Takže je vidět, že tam nebyly žádné velké hvězdy.

Před tímto turnajem neměl velké výsledky, když prohrál se Zkukajevem, Rodriguezem Tavernou (uhrál jen 5 gamů) nebo Bobrovem. A s ne tak dobrými hráči jako Zielinski nebo Schonehaus hrál na 3 sety.

Zde vidím velkou šanci pro Rincona – hraje doma, je zvyklý na místní podmínky a oproti Yevseyeovovi je odpočatý. Loni spolu hráli H2H zápas v Alicante, Yevseyev vyhrál 75,62, ale Rincon podával na vítězství v prvním setu. A nyní si myslím, že Rincon je lepším hráčem a i další okolnosti hovoří v jeho prospěch.

P.S. Venku nějak kurz na Rincona jde nahoru tak snad to nic neznamená

Virtanen – Kuzmanov. Zug challenger, Švýcarsko, 2kolo, antuka

Virtanen si nemyslím že by hrál nějak dobře. Jak jsme dával tak Neuchrist ho porazil hladce, nyní ale porazil jako LL Koláře ale s nim nevím co se děje. Kuzmanoc je plácal a bude vše vracet. Porazil nyní Niklese, v bundeslize hraje také solidně, porazil tam hladce Holmgrena nebo Rocu, zde mu budu věřit

Rocha – Ponchet. Castello Branco future, Portugalsko. 1kolo, hard

Rocha, top 100 hráč z USA zde v Portugalsku hraje dobře. 2kolo a ČF a porazil i Marieho (i když ten si pak stěžoval zas na zápěstí které ho už dlouho trápí) Ponchet sice v kvaldách ok, ale pak prohry s Ho 63,61 a Araujo 62,61. Tohle by měl Rocha zvládnout

Translate »