Přeskočit na obsah

Ako – Tipsport @ 2,83. Důvěra 7/10

Ako – Rehberg, Gulbis. Tipsport @ 2,83. Důvěra 7/10

Dnes zatím 2 tikety. A jen ke včerejšku – Gentzsch byla velká škoda, kurz kolem 7 a takový kousek. Snad někdo využil cashout nebo dal, že uhraje Gentzsch set kde jak jsem psal byl slušný kurz 3,2…Příště dám taky asi ten set a více na jistotu….

Yevseyev – Rehberg. Meerbusch challenger, Německo. finále kvalifikace, antuka

Já mám 18letého Rehberga za velmi talentovanéo hráče (byl top 30 junior). Jen jeho malá výška ho dost limituje. Ale hru od zadu má hezkou ale je zatím velmi nevyrovnaný. V Kasselu se mi líbil kde porazil Balzeraniho a O.Morainga. S Kovalíkem hrál 3sety, minule výhra nad Sorrentinem a výbuch s Hardtem ale nyní zas porazil slušného Stoddera. Ale důvodem je i Yevseyev. Já mu na antuce moc nevěřím a nelíbí se mi. Výhra nad Uzhylovskym nejde počítat. V Liberci porazil horko těžko porazil Pokorného a slabého Bachingera a s Guinardem to byl zvláštní zápas..

Jianu – Gulbis. San Marino challenger, 1.kolo, antuka

A k tomu dám nespolehlivého Gulbise. Tento 33letý hráč mi ale přijde že chce nyní hrát. Finále z kvaldy v Zugu (výhry nad Magerem, Kuzmanovem, Novakem..) Minulý týden výhra nad Sanchez Izquerdem a pak skreč s Mullerem za stavu 63,20. Což ale po 7 zápasech týden předtím se dá pochopit. Hlavně Jianu nic nehraje. V červenci prohra s Corneou, Blancaneauxem , skreč za stavu 63,31 se Zielinskim a naposledy 67,63,63 s Beloborodkem. Jestli chce hrát jak to vypadá, toto by měl dát

Translate »