Přeskočit na obsah

Ako – Tipsport @ 2,46. Důvěra 7/10

Ako – Ionel, Fery. Tipsport @ 2,46. Důvěra 7/10

Nyní 2 tikety

Ionel – Snitari. Constanta future

Ionel je velký talent a hraje nyní spíš futury ale daří se mu tam. V srpnu má finále a titul, tento týden jen 7 ztracených gamů. O rok starší Snitari, 20let, se napak více tlačí na challengery a i on porazil zajímavá jména v poslední době (ale v kvaldě)  – Chepelev, Poljak, s Lehečkou 46,67. Ale v srpnu má prohry s Weisem, Beloborodkem nebo Dancem což bylo hratelné. Zde taky jede – ztratil jen 9gamů.

Spolu hráli loni v říjnu na betonu s Ionel vyhrál 76,63 když si vypracoval hlavně více šancí na break (2z5 vs 1z1) jinak to ale bylo dost vyrované. Asi to bude těsný zápas ale Ionel mi přijde o trochu lepší

Fery – Vale. Sintra future

Oba hrají v USA na škole ale Vale neměl dobrý rok a skončil až na 113 místě (když dříve byl top 10) zatímco Fery na 11. Nyní navíc nehrál dobře, když jsem ho viděl se Sunem tak to byla bída. Tento týden asi hraje lépe, porazil ve 2setech Lamblinga a Coelha. Ale já mám Feryho za o něco lepšího – nyní také hladce přes Silvu a Potenzu. Statistiky na servisu mají hodně podobné. Ale Vale měl o něco lehčí los a ani jeden ho pořádně neprověřil a tak dám na to, že před týdnem mu to nešlo a formu fakt neměl (4 z 5 zápasů před turnajem prohrál)

Translate »