Přeskočit na obsah

Wimbledon, 1kolo kvalifikace, trává. Eubanks, Arguello @ 2,18 Důvěra 7/10

Dnes dám z kvalifikace Wimbledonu proti dvěma hráčům, co se vrací po docela závažném zákroku. Není tedy dle mě nutné dlouze psát o formě atd. To, že se vrací právě ve Wimbledonu je samozřejmě dáno dotací.

Prvním z nich je 32letý Kavčič. Určitě je na trávě schopný zahrát (i když má 7-15) , ale nehrál od listopadu 2018 a začátkem ledna měl operaci kolena. A i když na instagramu říká že ma „hard practice“ za sebou, stejně to nenahradí zápasy.

Jeho soupeř Arguello je specialista na antuku, na druhou stranu asi každého překvapí, že v juniorech zde byl v 2010 v SF když porazil i Kudlu a nestačil až v SF na pozdějšího vítěze Fucsovicse.

Druhým je zápas Vanni – Eubans

Zde Vanni nehrál od Miami v březnu a v dubnu podstoupil operaci taky nejspíš kolene. Od té doby opět nehrál. To Eubanks hrál přípravný turnaj, porazil Watanukiho v Nottinghamu a až ve 3setech nestačil na M.Ymera.

Tedy takhle jen krátce, ale myslím, že přípravu a zápasy nenahradíš a zvlášť v chlapech je to dost znát. A to že se vracím zrovna na velmi dobře dotovaný grandslam a ten o týden dva dřív také něco říká…

Translate »