Přeskočit na obsah

AKO – Vanneste, Jacquette, Malla @ 1,88 Tipsport.Důvěra 8/10

Update 4.7. 11hod

Tak kurzy jsou menší než jsem čekal a je to vypsané hodně pozdě. Akovka dá jen 1,69 tak si říkám zda tam ještě nedat Mallu který by si s DeRossim měl poradit a pak to máme 1,88..

Prvním je zápas Gabashviliho s Vannestem. Hraje se v Lasne v Belgii tedy Vanneste hraje doma. Vannesta jsem viděl hrát v Bratislavě a moc se mi líbil. Tam porazil Hellera a odehrál velmi dobrý zápas s Balazsem. V dobré formě pokračoval i minulý týden kdy vyhrál Arlon kdy porazil Varillase ve finále 75,76 a třeba Menu ve ČF. V 1kole zde měl lehký los, WC Romea  s kterým ztratil jen 1gam.Gabashvili už má nejlepší léta za sebou ale stále bojuje a občas něco uhraje. Minulý týden v Arlonu ČF kdy vydřel výhry nad Beaupainem 06,76,63 a Bovym 46,75,63 než nestačil na Vandenbulcka 64,76 (toho Vanneste porazil 63,61…)V 1kole porazil opět Bovyho, tentokrát hladce 64,61. Hráči hráli spolu v lednu a to Gabashvili vyhrál 46,62,76. Zde věřím že mu to Vanneste vrátí. Kurz doufám že kvůli jménu Rusa bude alespoň kolem 1,6 a dával bych ten zápas tak do 1,5

K tomu to zápasu přidám zápas z Bourg en Bresse. Je to zápas dvou mladíků, 20letého Aubriota a 18letého Jacqueta. Jacquet je stále junior a na RG uhrál kolo ale už v chlapech uhrál několik pěkných výsledků. Letos už je po sedmé ve 2kole což není špatné, porazil solidní hráče jako Negritu nebo  Semmler či vzít alespoň set dvakrát Olivettimu. Loni dal 3kolo RG a porazil třeba Ouahaba nebo Cornuta. Aubriot se v juniorech neprosadil a do tohoto turnaje ani v chlapech nic neuhrál když od 1kola po kvaldě futuru loni v červenci prohrál 5x v řadě v 1kole kvaldy. Zde ale uhrál kvaldu a šokoval výhrou nad Villanuevou 46,64,61 kterou úplně nechápu. Uvidíme jak tento zápas bude vypsaný, asi to moc nebudu ale třeba kolem 1,3 by to mohlo být a akovka dát kurz kolem 2.

Translate »