Přeskočit na obsah

Ako – Struvay, Pontico. Fortuna @ 2,31. Důvěra 7/10

Poullain – Struvay. 1kolo, hard. Monastir M25 future

I když Poullaina (657), 23letého hráče z Francie rád dávám zde si dám na jeho soupeře, 28letého Struvaye (405) z Kolumbie.

Struvay mi přijde ve velmi dobré formě. Začátkem září vyhrál na betonu 25 ve Franciii když porazil v SF Mertense a ve finále Hoyta. Pak na 25 v Portugalsku dal finále když nestačil na Mansouriho a začátkem října to bylo SF a prohra s Mullerem 76,61. Ale v SF třeba porazil Ortega Olmedu kterého porazil i o týden dříve. Struvay byl kdysi 158 a s výkony které letos předvádí – 3tituly, bilance 49-16 se může přiblížit.

Poullaina jsem dost dával po univerzitě a koncem srpna hrál skvěle v Portugalsku když dal jeden titul a jedno finále. V září hrál 3 haly ve Francii s bilancí 2-3 ale jedna výhra byla po skreči soupeře. Prohrál s Bouquetem, Jacquem a Escoffierem. Naposledy hrál minulý týden na hardu v Getafe na M15 a nestačil v 1kole na Morena 46,61,76.

Zápas to nemusí být lehký ale Struvay mi přijde o něco lepší hráč

Pontico – Taddia. 1kolo, hard. Monastir M25 future

A druhý zápas dám výhru 22letého Pontica z Francie v zápase s 19letým Taddiou z Itálie. Pontico přes léto na tom málu turnajů co hrál tak na hardu porazil Bauvyho, Olivettiho a na antuce Erlera a Ruzgase. Hlavně Olivetti a Erler jsou skvělé skalpy. Zde v kvaldě porazil Maraouaniho až 10-8 v TB což není nic moc..Ale Taddia mi nepřijde nějaký extra hráč. Z 24 turnajů co hrál se jen 1x dostal do 2kola přes B.Jonese kde pak uhrál 3 gamy s Gastonem. Zde také uhrál kvaldu, porazil mj.Khotova. Ale naposledy ji také uhrál v Santa Margheritě a pak s Ingaraem uhrál 2gamy. Kurz sice není nic moc ale Pontico mi přijde lepší hráč

Translate »