Přeskočit na obsah

Ako – Nikles, Steinegger. Tipsport @ 2,33. Důvěra 7/10

Baltensberger – Nikles. Swiss Masters Cadro, antuka

V tomto zápase hlavní soutěže dám na 23letého Niklese (500) v zápase s o 9 měsíců mladším Baltenspergerem.

Důvody pro sázku jsou v zásadě dva. Nikles mi přijde už o něco dál a na okruhu dosahuje velmi dobrých výsledků (loni titul a 4 finále na futuru) a výhry třeba nad Meligenim, Roca Batallou, Correiou nebo Sanchez Izquerdem) Letos porazil i Meiju nebo Esteve Lobata. Je to klasický antukář a taky jeho výška 171cm ho k tomu předurčuje. Zajímavostí je, že ho trénuje bývalý tenista Dupuis.

To Baltensperger sice byl také v jednom finále když porazil Nagyho a Podzuse ale byl daleko méně vyrovnaný a bilanci měl jen 18-16 v 2019.

Druhým důvodem jsou vzájemné zápasy a jejich nedávný zápas. Sice v oficiálních záznamech vede Baltensperger 1-0 když vyhrál ve 2017 46,62,64, ale ve 2018 vyhrál Nikles 46,61,63, ve 2019 67,61,64 (vždy pre qualifikace v Bielu na Geneva Open) a hlavně koncem června v Neuchatelu vyhrál Nikles 61,63.

Oba nyní hrají lokální turnaje ve Švýcarsku. Baltensperger má 2-2 + zde 3 vyhraný zápas kvalifikace, Nikles do ní nemusel a jinak má 3-1.

Parizzia – Steinegger. Swiss Masters Cadro, antuka

Druhý zápas odsud dám na výhru 19letého Steineggera v zápase s 21letým Parizziou. Ani jeden není žádná hvězda ale přijde mi že Steinegger je lepší tenista. Už v juniorech byl na solidním 182 místě když vyrovanně s Virtanenem, Forejtkem nebo Mayem. Na okruhu Steinegger zatím díru do světa neudělal a má jen pár druhých kol future. Ale Parizzia je na to stejně. Oba zde museli do kvalifikační skupiny, Parizzia měl bilanci 3-0 (Staehli, L.Martinez, I.Zimmerman) Steinegger 2-1 (Margaroli, Gruenig a prohra ve 3setech s Baltenspergerem)  V Neuchatelu prohrál Steinegger s Paulem a porazil Sadeckyho, Parizzia nestačil ve 2setech na Baltenspergera.

Zde dám Steineggera, dle jeho výsledků se mi zdá o něco lepším hráčem

Translate »