Přeskočit na obsah

Ako – Echargui, Fonio. Tipsport @ 2,6. Důvěra 7/10

CZ – tiket

SK – tiket

Nyní jen krátce vzhledem k pozdní hodině

Echargui – Tokuda. Monastir, Tunisko. 1kolo, hard

Včera 28letý Echargui hraje v posledních týdnech doma v Monastiru velmi slušně. Nyní uhrál dvě SF za sebou když posledně porazil v SF Vansheboima který turnaj minulý týden vyhrál. Do SF pak s Mansourim už nenastoupil. Echargui je nyní na 691 místě ale byl už 337.

Tip je ale dost založen na tom, že Tokuda nemá zdaleka takovou zápasovou praxi a hraje na tour prvně od prohry v únoru 2020 s Pataelem. Měl hrát japonskou ligu ale ta taky byla zrušena. Nyní je na 489 místě ale byl už na 289.

To Echargui hraje devátý turnaj nyní v Monastiru. Zde to zkusím na dobrou formu a to že Tokudovi může chvilku trvat než se dostane do optimálně herní pohody

Můj kurz: 1,6

Yevseyev – Fonio. Antalya future, Turecko. 1kolo, antuka

Zde na antuce v Turecku dám na Fonia (22let, 553) který hraje s Yevseyevem (27let, 379). Na antuce mi přijde Fonio lepší hráč, naposledy když zde hrál v únoru tak turnaj vyhrál když porazil ve finále Vrbenského. V září ještě byl v SF na betonu když zdolal Begu nebo Moriyu.

Yevseyev je na antuce daleko horší a myslím že beton je pro něj lepší povrch. Ale i na něm v listopadu prohrál 2x v 1kole a naposledy skrečoval a Alvesem.

Můj kurz: 1,45

Translate »